Over ons

 

Slagerij Van Heule


Bij slagerij - traiteur Van Heule gebeurt alles nog eigenhandig en met het nodige vakmanschap. Wij kopen in karkas en benen alles zelf uit zodat wij perfect weten welk vlees we in de kuip hebben en wat de klant op zijn bord krijgt. Dit is de beste manier om strikt controle te houden over de kwaliteit van onze vleeswaren. Beroepsfierheid wordt immers hoog in vaandel gedragen bij slagerij - traiteur Van Heule.


Wij hechten zeer veel belang aan de versheid en kwaliteit van onze producten en de service die wij leveren. Dit bekomen wij door steeds samen te werken met dezelfde leverancier. Dat we door dit veel vertrouwen genieten, blijkt uit het feit dat talloze horecazaken met naam en faam op onze slagerij beroep doen. De tevredenheid van de klant is voor ons de grootste voldoening, een goede prijs-kwaliteitsverhouding is daarbij onontbeerlijk.

 

Traiteur Van Heule


Ook voor traiteurdienst bent u bij slagerij - traiteur Van Heule aan het juiste adres.

Wij beschikken over een ruim gamma aan gerechten waar je naar eigen smaak en voorkeur uit kan kiezen. Van aperitiefhapjes over koude en warme voorgerechten en soepen tot uiteenlopende hoofdschotels. Lust je graag varkensvlees of houd je het liever bij gevogelte of rundsvlees: het kan allemaal. Ook voor fondue, gourmet, steengrill, wok, patÚplanken en kaasschotels kunt u terecht bij slagerij - traiteur Van Heule. Wij bedienen groepen van 10 tot 1000 personen bij u thuis of op locatie. Tijdig reserveren is wel aanbevolen!

 

Huisbereid = dubbel zo lekker!


De specialiteit van slagerij - traiteur Van Heule zijn ongetwijfeld de huisbereide gerechten. Zo heeft onze lasagne bolognaise een wijd verspreide naam en faam. Ook onze hespe- en witloofrolletjes of de kaas- en garnaalkroketten zijn overheerlijke schotels om je duimen en vingers bij af te likken! Elk gerecht wordt met liefde klaargemaakt en is volledig huisbereid volgens recepten op grootmoeders wijze.


U kan doorklikken naar onze aanbod-pagina indien u hierover meer wenst te lezen.